Samenwerkende partijen

Het bijzondere aan de service van 123geldbesparen?

Je kunt bij ons terecht voor diverse soorten energiebesparende voorzieningen. In plaats van drie verschillende bedrijven te moeten benaderen, kun je bij ons terecht op het gebied van isolatie, zonne-energie én verwarming. 

 

Ons unieke concept zorgt ervoor dat je slechts één adviseur hoeft te ontvangen voor alle soorten energiebesparende voorzieningen. 123 lekker makkelijk! 

 

Wij werken altijd met dezelfde uitvoerende partijen, zodat we altijd weten dat jij de hoogste kwaliteit krijgt. 

 

Daarnaast hebben wij een landelijke dekking!

logo-kemkens
logo-Kemkens-Solar
logo-isoprofs

123geldbesparen werkt samen met de beste uitvoerende partijen!

logo-kemkens

Kemkens is een installatiebedrijf, welke zijn oorsprong al kent in 1857. Toentertijd gestart met de bouw van machines en nu uitgegroeid tot een cv-installatiebedrijf met een hoogstaand onderhoud en serviceprogramma. 

 

123geldbesparen werkt samen met Kemkens vanwege de uitstekende klantenservice. 

 

Kemkens is vaste servicepartner van Essent.

logo-Kemkens-Solar

KemkensSolar is onderdeel van Kemkens.

 

De vakkundige installatie van de zonnepanelen zijn volgens strenge kwaliteitseisen. 

 

De zonnepanelen en zonneboilers blijven in topconditie door de ervaren en deskundige monteurs van KemkensSolar. Ze staan 24/7 voor je klaar.

 

De zonnepanelen krijgen 1x per 2 jaar een onderhoudsbeurt om storingen te voorkomen. Hiervan kun je een abonnement afsluiten.

logo-isoprofs

Isoprofs is sinds 2009 een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt.

 

Naast spouwmuurisolatie kun je ook bij ze terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren en wanden. En tevens voor geluidsreducerende maatregelen.

 

Naast de professionele isolatieteams zijn er ook metselaars, voegers, stukadoors en timmermannen in dienst waarmee elke bouwkundige oplossing ingevuld kan worden.